Proefles aanvragen?

Benieuwd geworden naar onze rijlessen? Vul dan snel onderstaand formulier in om een proefles aan te vragen. Rijschool Next Level neemt z.s.m. contact op!
De proefles kost € 45,-, maar als je besluit om verder te gaan met rijlessen bij Next Level, ontvang je deze proefles gratis! 

Edit Template

Veelgestelde vragen

Start je Rijavontuur! Vanaf 16,5 jaar ben je bij ons welkom voor autorijlessen. Begin je rijavontuur op een leeftijd die bij jou past en bereid je voor op de vrijheid van de weg!

Altijd Vertrouwd op Weg. Bij ons krijg je de zekerheid van een vaste rijinstructeur. Een vertrouwd gezicht tijdens elke les, zodat jij met alle vertrouwen de weg op gaat.

Je kunt binnen twee weken starten met jouw rijlessen. Bij Rijschool Next Level hebben we flexibele planningen en kun je snel de weg op. Neem contact op en begin vandaag nog met jouw rijavontuur!

Bij Rijschool Next Level bieden we consistente rijlessen in vaste lesauto’s. Zo kun je rekenen op een vertrouwde omgeving en een gestage voortgang op weg naar jouw rijbewijs. Ontdek de voordelen van een vaste lesauto bij ons.

Theorie voor Praktijk!
Bij ons mag je starten met praktijklessen voordat je je theorie hebt gehaald. Houd er wel rekening mee dat je pas examen kunt doen zodra je de theorie succesvol hebt afgerond. Een stapsgewijze aanpak voor een succesvolle rijervaring! 

Bij ons geniet je van het gemak van ophalen en afzetten op een vast adres. Onze service zorgt voor een stressvrije start en einde van elke rijles. Ontdek het plezier van zorgeloos autorijden.

Als je al enige rijervaring hebt, is het aantal benodigde rijlessen variabel en lastig op afstand te bepalen. Het beste advies krijg je tijdens een proefles, waar jouw rijinstructeur jouw vaardigheden beoordeelt. Op basis daarvan ontvang je een persoonlijk en passend advies voor een effectief leertraject. Begin jouw reis naar rijvaardigheid met een proefles en ontdek de juiste aanpak voor jouw situatie!

Een rijles duurt 50minuten. Wij rijden in blokken van 100 minuten zodat er voldoende oefenruimte is maar ook
om vragen te stellen en om je gericht uitleg te geven!

Als je nog nooit rijles hebt gehad, ligt het gemiddelde aantal benodigde rijlessen tussen de 35 en 45. Dit is echter afhankelijk van jouw aanleg en leersnelheid, die per persoon verschillen. Wil je een nauwkeuriger beeld van jouw traject? Plan dan een proefles en ontvang een persoonlijk advies op maat van onze ervaren instructeurs. Begin vandaag nog jouw reis naar rijvaardigheid!

Rijles in Stijl!
Bij ons krijg je rijles in stijl. Wij bieden lessen aan in luxe lesauto’s, waaronder BMW, Audi, Mercedes Benz en VW. Ontdek het comfort en de kwaliteit van deze premium auto’s terwijl je werkt aan jouw rijvaardigheid. Kies voor een unieke en comfortabele rijervaring met onze diverse lesauto’s. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de wereld van rijden met stijl!

Bij ons bieden we flexibele rijlessen aan om aan jouw drukke schema tegemoet te komen. Hoewel de rijexamens overdag plaatsvinden, geven wij lessen overdag en zelfs op zaterdag tot halverwege de dag. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan leerzame situaties te verkennen. Houd er rekening mee dat op zondag geen lessen worden gegeven. Kies voor de flexibiliteit van onze rijlessen en bereid je optimaal voor op jouw rijexamen!

Een proefles bij ons is meer dan alleen een rijles, het is een vrijblijvende kennismaking van 50 minuten waarin we jouw aanleg voor autorijden verkennen. Na de proefles ontvang je een deskundig advies over welk lespakket het beste bij jou past. Begin jouw reis naar rijvaardigheid met een proefles en maak een weloverwogen keuze voor jouw rijopleiding!

Bij ons kun je al op je 17e praktijkexamen doen. Ontdek de vrijheid van autorijden en bereid je voor op een succesvol examen met onze professionele rijlessen!

Bij ons kun je profiteren van een GRATIS herexamen, maar er zijn enkele voorwaarden. Zorg ervoor dat je minimaal één rijles per week volgt tot aan de examendatum. Anders vervalt het recht op een GRATIS herexamen, en worden extra kosten in rekening gebracht. Wees goed voorbereid en voldoe aan deze voorwaarden voor een succesvol herexamen!”

Het aanvragen van een rijexamen zonder theoriecertificaat is niet mogelijk. Voor een succesvolle aanvraag moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Zorg ervoor dat je dit op tijd behaalt om je rijexamen aan te vragen!

Op de dag van je praktijkexamen dien je de volgende items mee te nemen: een geldig legitimatiebewijs, je oproepkaart en een vooraf ingevuld zelfreflectieformulier. Zorg ervoor dat je goed voorbereid naar het examen gaat!

Ja, bij ons kun je profiteren van examengarantie! Voorwaarde is wel dat je minimaal één rijles per week volgt tot aan het moment van je examendatum. Zo garanderen wij je een gratis herexamen, mocht dat nodig zijn. Kies voor zekerheid en succes op de weg!

Je mag je rijexamen aanvragen zodra je instructeur groen licht geeft. Het is belangrijk dat je vol vertrouwen en veilig met de auto omgaat, goed kunt schakelen en de auto beheerst. Als je deze vaardigheden onder de knie hebt, kun je met zekerheid je rijexamen aanvragen. Wij staan klaar om je hierbij te begeleiden naar een succesvol examen!

Nee, een rijexamen kan alleen via een rijschool aangevraagd worden.
Je moet je rijschool hiervoor eerst machtigen via de website van het CBR.

Jazeker! Bij ons kun je de beste online theorielessen volgen, gebruikmakend van de nieuwste technieken. Of je nu liever online leert of de voorkeur geeft aan boeken, wij bieden flexibele opties. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om te starten met jouw theorieopleiding.

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je bij ons direct beginnen met je theoriecursus! Wij bieden uitgebreide ondersteuning om je goed voor te bereiden op het theorie-examen. Neem contact met ons op en start je theoriecursus vandaag nog.

Goed om te weten! Je theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig. Zorg ervoor dat je binnen deze termijn je praktijkexamen haalt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Een rijexamen bij het CBR duurt gemiddeld ongeveer 55 minuten. Dit is inclusief de tijd voor de uitleg van de examinator en de nabespreking. Benieuwd naar meer details of wil je je voorbereiden op het examen? Neem contact met ons op voor advies en begeleiding!

Ja, je kunt via onze rijschool je theorie-examen aanvragen. Houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om zelf je examen aan te vragen via de website van het CBR. Hier kun je zelf een geschikte dag en tijdstip kiezen, waardoor je onnodige kosten kunt besparen. Voor meer informatie en advies kun je altijd contact met ons opnemen!

Op het theorie-examen mag je in totaal 65 vragen verwachten. Voor het onderdeel Verkeersregels en Verkeersinzicht dien je 35 van de 40 vragen correct te beantwoorden. Daarnaast moet je voor het onderdeel Gevaarherkenning 13 van de 25 vragen juist beantwoorden. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent om zo het gewenste resultaat te behalen!

Voor het theorie-examen dien je enkele documenten mee te nemen. Zorg ervoor dat je een geldig identiteitsbewijs meeneemt, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Daarnaast is het noodzakelijk om de oproepkaart en het reserveringsnummer bij je te hebben. Deze documenten zijn essentieel om toegang te krijgen tot het examen. Vergeet niet om alles tijdig te controleren en mee te nemen voor een soepel verloop van het theorie-examen!

Indien je jouw rijbewijs buiten de EU hebt behaald, dien je in Nederland opnieuw zowel het theorie- als het praktijkexamen met succes af te leggen. Mocht je echter op vakantie in Nederland zijn, is het toegestaan om gedurende maximaal 3 maanden met jouw buitenlandse rijbewijs te rijden. Zorg ervoor dat je tijdig de nodige stappen onderneemt om in Nederland legaal te kunnen rijden.

Wanneer je een pakket hebt aangeschaft en besluit tussendoor te stoppen met je rijlessen worden er extra gemaakte kosten en boete over gerekend van €185. Alle kortingen komen hiermee tevens te vervallen. Dit geld niet wanneer je een medische verklaring kan overleggen welke ondertekent is door een specialist. Waaruit blijkt dat je door  lichamelijke beperkingen geen auto mag besturen.

Voor het afmelden van rijlessen geldt een termijn van 48 uur. Indien je niet tijdig annuleert, wordt de afgesproken rijles in rekening gebracht. Zorg ervoor dat je binnen deze termijn eventuele wijzigingen doorgeeft om onnodige kosten te voorkomen.

Bij ons kun je veilig en eenvoudig betalen via iDEAL. Kies voor het gemak van online betalen en voltooi je transactie met iDEAL voor een vlotte afhandeling van je betalingen.

Bij ons heb je de keuze om je pakket in handige termijnen of in één keer te betalen. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket, kun je ervoor kiezen om het bedrag in maximaal 4 termijnen te voldoen.

Met het oog op kostenbesparing en het handhaven van betaalbare rijlessen, ontvangen wij geen bezoek op kantoor. Heb je een vraag die niet is beantwoord? Bel ons gerust of stuur een e-mail voor een snelle reactie! We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Via e-mail zijn we beschikbaar van 09:00 tot 21:00 uur, van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag zijn we bereikbaar van 09:00 tot 14:00 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

Proefrijles aanvragen en zelf ervaren?

Benieuwd geworden naar onze aanpak? Vraag dan direct jouw gratis proefrijles aan!

Onze cursisten beoordelen ons met een:

Rijschool Next Level - Rijles omgeving Utrecht - Rijschool Wijk bij Duurstede - Rijschool Utrecht

Contact

Rijschool Next Level
Regio Utrecht

Tel: 085 – 06 01 369
E-mail: info@rijschoolnextlevel.nl
WhatsApp: 06 – 16 32 81 52

KVK: 76118665
BTW: NL003046425B74

© 2023 Rijschool Next Level – Alle rechten voorbehouden

Beginnen met je autorijlessen?

Vraag je proefles aan!