Proefles aanvragen?

Benieuwd geworden naar onze rijlessen? Vul dan snel onderstaand formulier in om een proefles aan te vragen. Rijschool Next Level neemt z.s.m. contact op!
De proefles kost € 45,-, maar als je besluit om verder te gaan met rijlessen bij Next Level, ontvang je deze proefles gratis! 

Edit Template

Rijles met faalangst

Rijschool Next Level biedt de oplossing

Faalangst en Rijangst

Faalangst: Angst om te falen.
Niet kunnen voldoen aan bepaalde verwachtingen van jezelf en anderen. Onze gecertificeerde faalangstinstructeur kan je daarbij ondersteunen.

Rijangst: 
Angst voor het rijden, besturen, deelnemen aan het verkeer.

Rijles met faalangst - Rijschool Next Level - Rijschool omgeving Utrecht

Heb je een rijbewijs maar durf je niet meer achter het stuur te kruipen of voel je angst bij het besturen van een auto, zelfs in situaties waar je eerder zelfverzekerd was?

Dit staat bekend als rijangst. In sommige gevallen kunnen ook de symptomen van angst, zoals duizeligheid en hartkloppingen, je rijervaring bemoeilijken.

Als je specifieke angsten wilt overwinnen, zoals rijden op de snelweg, navigeren in druk stadsverkeer of omgaan met files, dan kan onze rijschool de oplossing bieden.
Onze instructeur is een gecertificeerde faalangstinstructeur en heeft de expertise om je te helpen je angst te overwinnen.

Zelfs als je nog geen rijbewijs hebt, kan een faalangstinstructeur je het zelfvertrouwen geven dat je nodig hebt om goed voorbereid naar je rijexamen te gaan.

Herken je jezelf in bovenstaande situaties?

Herken je jezelf in de bovenstaande situaties? Dan kunnen we in overleg met onze instructeur de lessen aanpassen aan jouw specifieke behoeften en angsten.

Rijles met faalangst - Rijschool Next Level - Rijschool omgeving Utrecht

Rijles met autisme, ADD of ADHD

Heb je moeite om je te concentreren? Merk je dat het lastig is om je aandacht gedurende langere tijd vast te houden? Of ben je juist heel nauwkeurig en perfectionistisch van aard? Als je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD hebt, kan het volgen van een standaard rijopleiding een uitdaging zijn.

Bij Autorijschool Next Level begrijpen we dat iedereen uniek is, en daarom willen we ervoor zorgen dat jij op een leuke, aangepaste, en persoonlijke manier je rijbewijs kunt behalen. Daarom bieden we speciale rijlessen die zijn afgestemd op mensen met autisme, ADD en ADHD.

Proefrijles aanvragen en zelf ervaren?

Benieuwd geworden naar onze aanpak? Vraag dan direct jouw gratis proefrijles aan!

Onze cursisten beoordelen ons met een:

Rijschool Next Level - Rijles omgeving Utrecht - Rijschool Wijk bij Duurstede - Rijschool Utrecht

Contact

Rijschool Next Level
Regio Utrecht

Tel: 085 – 06 01 369
E-mail: info@rijschoolnextlevel.nl
WhatsApp: 06 – 16 32 81 52

KVK: 76118665
BTW: NL003046425B74

© 2023 Rijschool Next Level – Alle rechten voorbehouden

Beginnen met je autorijlessen?

Vraag je proefles aan!