Faalangst & Rijangst

Faalangst: Angst om te falen.
Niet kunnen voldoen aan bepaalde verwachtingen van jezelf en anderen. Onze gecertificeerde faalangstinstructeur kan je daarbij ondersteunen.

Rijangst: Angst voor het rijden, besturen, deelnemen aan het verkeer.

Heb je een rijbewijs maar durf je niet meer achter het stuur te kruipen of voel je angst bij het besturen van een auto, zelfs in situaties waar je eerder zelfverzekerd was?
Dit staat bekend als rijangst. In sommige gevallen kunnen ook de symptomen van angst, zoals duizeligheid en hartkloppingen, je rijervaring bemoeilijken.

Als je specifieke angsten wilt overwinnen, zoals rijden op de snelweg, navigeren in druk stadsverkeer of omgaan met files, dan kan onze rijschool de oplossing bieden.
Onze instructeur is een gecertificeerde faalangstinstructeur en heeft de expertise om je te helpen je angst te overwinnen.

Zelfs als je nog geen rijbewijs hebt, kan een faalangstinstructeur je het zelfvertrouwen geven dat je nodig hebt om goed voorbereid naar je rijexamen te gaan.

Herken je jezelf in de bovenstaande situaties? Dan kunnen we in overleg met onze instructeur de lessen aanpassen aan jouw specifieke behoeften en angsten.

Rijles met autisme, ADD of ADHD

Heb je moeite om je te concentreren? Merk je dat het lastig is om je aandacht gedurende langere tijd vast te houden? Of ben je juist heel nauwkeurig en perfectionistisch van aard? Als je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD hebt, kan het volgen van een standaard rijopleiding een uitdaging zijn.

Bij Autorijschool Next Level begrijpen we dat iedereen uniek is, en daarom willen we ervoor zorgen dat jij op een leuke, aangepaste, en persoonlijke manier je rijbewijs kunt behalen. Daarom bieden we speciale rijlessen die zijn afgestemd op mensen met autisme, ADD en ADHD.

Faalangst & Rijangst

Er is duidelijk een verschil tussen faalangst en rijangst

Faalangst: Angst om te falen.
Niet kunnen voldoen aan bepaalde verwachtingen van jezelf en anderen. Onze gecertificeerde faalangstinstructeur kan je daarbij ondersteunen.

Rijangst: Angst voor het rijden, besturen, deelnemen aan het verkeer.

Ben je in het bezit van een rijbewijs, durf je niet meer achter het stuur plaats te nemen of een auto wel te besturen, maar voel jij je angstig : in die situatie spreekt men van rijangst. In andere gevallen kun je ook bang zijn voor de symptomen van angst zoals duizelingen, hartkloppingen of andere symptomen.

Zou je bepaalde angsten willen overwinnen zoals de angst voor op de snelweg rijden, druk stadsverkeer of file rijden, dan kan onze rijschool iets voor je betekenen. De instructeur is een gecertificeerd faalangstinstructeur.

Ook als je nog niet in het bezit bent van een rijbewijs kan een faalangstinstructeur je meer zelfvertrouwen bieden zodat je goed voorbereid naar je examen kunt gaan.

Herken je je in bovenstaande? Dan kan, in overleg met de instructeur, de les daarop worden aangepast.

Man maakt notities tijdens de rijles

Rijles met autisme, ADD of ADHD

Heb je moeite om je te concentreren? Vind je het lastig om je aandacht er lang bij te houden? Of ben je juist heel nauwkeurig en perfectionistisch? Heb je bijvoorbeeld autisme, ADD of ADHD dan kan een reguliere rijopleiding wel eens lastig zijn. Wij willen dat ook jij op een leuke, passende en persoonlijke manier je rijbewijs kunt halen. Autorijschool Next Level biedt speciale rijlessen voor mensen met autisme, ADD en ADHD.